Profiteer van stapelkortingen op Kruidvat Merk fotoboeken en fotoafdrukken! Bekijk de acties
Kruidvat
  • Naamstickers maken
  • Naamstickers ontwerpen
  • Zelf naamstickers maken
  • Stickers met naam

Stickers met naam; Ontwerp zelf

Nooit meer raden van wie welk item is! Met de naamstickers van Kruidvat Merk hoef je nooit meer te raden van wie welke spullen zijn! Kies simpelweg een leuk thema, voeg de gewenste naam toe of ontwerp de naamsticker helemaal zelf met een foto en tekst. Maak je leven makkelijk met onze vrolijke naamstickers.

Vaatwasser bestendig

Afgeronde hoeken

Set van 20 stuks

Diverse thema's

Bestelling gratis afhalen in alle winkels!*

Vanaf 9. 99

Nu maken

Meer informatie over:

Productinformatie

Productinformatie
Levering

Een set naamstickers maken

Markeer jouw spullen met de vrolijke naamstickers van Kruidvat Merk. Met afmetingen van 60 x 25 mm en hun afgeronde hoeken passen ze perfect op elke trommel of fles. Daarna kun je met een gerust hart al je spullen in de vaatwasser of magnetron plaatsen, want onze naamstickers kunnen dit moeiteloos aan. Kies eenvoudig een ontwerp met onze Online Editor en maak de stickers volledig naar eigen wens. Een set naamstickers bevat maar liefst 20 stuks, dus je hebt genoeg mogelijkheden om jouw spullen te markeren met je eigen gemaakte naamstickers.

Hoe kan ik naamstickers ontwerpen?

Met behulp van de Online Editor maak je snel en eenvoudig een set naamstickers. Doorloop de onderstaande stappen en maak de naamstickers naar eigen smaak op.

  1. Open de Online Editor 
  2. Kies een thema of ga voor een blanco project
  3. Voeg naam, tekst en sjablonen toe
  4. Tevreden? Rond af door te klikken op ‘bestellen’

Snel je naamstickers bedrukken

Kun je niet wachten om jouw eigen gemaakte naamstickers te ontvangen? Zodra je je bestelling hebt geplaatst, gaan we meteen voor je aan de slag. Als je vóór 11:00 uur bestelt, wordt je bestelling al binnen 2 werkdagen verzonden. Of kies voor een winkellevering en haal je bestelling op bij het dichtstbijzijnde Kruidvat-filiaal. Tijdens het afrekenen wordt de verwachte leverdatum gecommuniceerd. Houd er rekening mee dat de optie voor een winkellevering afhangt van het formaat en de oplage van je bestelling.

Dus begin met ontwerpen en maak je spullen uniek in je eigen stijl!

De naamstickers opplakken

Voordat je aan de slag gaat, is het handig om te bedenken waar je je eigen gemaakte naamstickers wilt aanbrengen. Onze stickers blijven het beste plakken op gladde ondergronden, zoals glas of plastic. Maak de ondergrond goed schoon en plak de naamsticker op de gewenste plek. Laat deze dan een paar uurtjes hechten en voilà! Na een paar uur zit jouw naamsticker stevig op zijn plek, klaar om de wereld te laten zien wie de eigenaar is.

De levertijd van jouw Stickers met naam; Ontwerp zelf

ProductietijdVerzonden binnen:
Normaal2 werkdagen
Spoed1 werkdagen
Gebaseerd op bestelling die geplaatst zijn vóór 11:00 uur

*Het afhalen van bestellingen in een (dichtstbijzijnde) Kruidvat-winkel is afhankelijk van de gekozen producten en in sommige gevallen het formaat van het product.
Bij het afrekenen in de winkelwagen worden altijd de actuele/daadwerkelijke bezorg- en afhaalmethodes getoond.