Wegens succes verlengd! Tot 30% stapelkorting op fotoboeken & foto-afdrukken! Bekijk hier de kortingscodes
Kruidvat
  • Eco Kalender ontwerp
  • Eco Kalender maken

Eco Kalender

Wil jij dit jaar een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld? Kies dan een Eco Kalender. De Eco Kalender van Kruidvat is een jaarkalender in een duurzaam jasje. De kalender is gemaakt van gerecycled papier en plasticvrij geproduceerd en verzonden. 

Jaartal 2024

Plasticvrij verzonden

Duurzaam geproduceerd

Gerecyclede en ongebleekte materialen

Bestelling gratis afhalen in alle winkels!*

Vanaf 9. 99

Nu maken

Meer informatie over:

Productinformatie

Productinformatie
Levering

Eco Kalender maken

Alle dagen van het jaar in één oogopslag inzichtelijk, dat maakt het toch net even iets gemakkelijker. De Eco Kalender is een leuke manier om foto’s en informatie te combineren, een multifunctionele wanddecoratie. 

Hoe kan ik een Eco Kalender maken?

Het ontwerpen van een Eco Kalender is heel eenvoudig! Volg de onderstaande stappen om je eigen duurzame kalender te maken: 

  1. Open de Online Editor
  2. Kies voor een kant-en-klaar thema of start een blanco project
  3. Upload foto’s en voeg teksten en Cliparts toe
  4. Tevreden? Ga door naar bestellen! 

Nadat jouw bestelling is geplaatst gaan wij direct aan de slag zodat jij de Eco Kalender zo snel mogelijk op kunt hangen. 
 

Wat maakt de Eco Kalender duurzaam?

De Eco Kalender van Kruidvat is gemaakt van duurzame materialen. Het papier is gerecycled en ongebleekt waardoor je de vezels goed ziet. Het materiaal is gecertificeerd met het FSC label. De kalender wordt geproduceerd in een digitale drukkerij waar geen chemische materialen worden gebruikt. Daarnaast wordt de Eco Kalender verstuurd in een plasticvrije verpakking. 

Hoe ziet de Eco Kalender van Kruidvat eruit?

De Eco Kalender is 30 bij 88 cm. Het formaat is staand, aan de bovenzijde vind je een handig boorgat waaraan je de kalender kunt ophangen. De maanden zijn horizontaal af te lezen. Dagen en data staan overzichtelijk per maand op de kalender geplaatst. Op deze kalender is geen ruimte voor het plaatsen van eigen teksten zoals verjaardagen, jubilea of andere belangrijke momenten.

De levertijd van jouw Eco Kalender

ProductietijdVerzonden binnen:
Normaal2 werkdagen
Spoed1 werkdagen
Gebaseerd op bestelling die geplaatst zijn vóór 11:00 uur

*Het afhalen van bestellingen in een (dichtstbijzijnde) Kruidvat-winkel is afhankelijk van de gekozen producten en in sommige gevallen het formaat van het product.
Bij het afrekenen in de winkelwagen worden altijd de actuele/daadwerkelijke bezorg- en afhaalmethodes getoond.