Profiteer nu van verschillende acties bij Kruidvat Merk! Bekijk acties
Kalenders
Kalenders

Maak ’t persoonlijk met fotokalenders!

Welke soorten kalenders kan ik maken bij kruidvat?

Ontwerp nu je eigen unieke kalender met persoonlijke foto's en teksten! Of je nu op zoek bent naar een verjaardagskalender, jaarkalender, bureaukalender of eco-kalender, alles is mogelijk. Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool kun je gemakkelijk je eigen foto's uploaden en eventueel teksten toevoegen. Zo creëer je een kalender die helemaal bij jou past! Vul alvast belangrijke data in en maak je kalender compleet. Een persoonlijke kalender is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een origineel cadeau voor vrienden en familie. Start nu met het ontwerpen van jouw unieke kalender!

Hoe maak ik een mijn kalender?

Bij Kruidvat is het mogelijk binnen een paar stappen gemakkelijk een fotokalender te maken voor elke gelegenheid. Volg de onderstaande stappen voor het maken van je eigen kalender:

  1. Kies de kalender die jij wil maken
  2. Open de Online Editor
  3. Voeg jouw eigen foto's en teksten toe
  4. Tevreden met je kalender? Rond je bestelling af

Nadat je klaar bent met het maken van je eigen kalender met foto's, gaan wij direct voor je aan de slag!

Formaten

De kalenders zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Zo kan je kiezen voor een vierkante, staande of liggende kalender in verschillende afmetingen. Kies de kalender die jij wil maken en ga aan de slag! In onze Online Editor heb je de keuze uit verschillende kant-en-klare thema's. Ook kun je kiezen voor een blanco project en je fotokalender volledig naar wens personaliseren. Naast foto's en teksten is het ook mogelijk allerlei vormen en figuren toe te voegen!

Anderen kochten ook