Profiteer van stapelkortingen op Kruidvat Merk fotoboeken en fotoafdrukken! Bekijk de acties
Kruidvat
  • geboortetegel-dino
  • geboortetegel-wildies
  • Geboortetegel maken
  • geboortetegel-stander
  • Sfeerafbeelding tegeltje
  • Geboortetegel

Geboortetegel

Een geboortetegel maken als uniek kraamcadeau of als aandenken in de babykamer? Dat is mogelijk bij Kruidvat! Via de Online Editor kun je in een paar klikken je eigen geboortetegeltje maken. Kies uit verschillende kant-en-klare geboortethema’s en maak je tegeltje geheel naar eigen wens op. Voeg bijvoorbeeld een babyfoto, naam en geboortedatum toe. Je ontwerp wordt haarscherp op het tegeltje gedrukt, dat gemaakt is van écht keramiekmateriaal. Om je tegeltje nog mooier te maken, kun je kiezen voor de HD-tegel afwerking bij het afronden van je bestelling.

Het formaat van het tegeltje is 15,23 x 15,23 cm. 

Kant-en-klare thema's

Tegeltje van écht keramiek

Optioneel: tegelhanger- of houder

Optioneel: HD-tegel afwerking

Bestelling gratis afhalen in alle winkels!*

Vanaf 10. 99

Nu maken

Meer informatie over:

Productinformatie

Productinformatie
Levering

Een geboortetegel maken

Is een van je vriendinnen net bevallen? Of heb je zelf een kleine gekregen? Ontwerp je eigen geboortetegel en maak een prachtig aandenken voor in de babykamer! 

Via de Online Editor kun je in een paar klikken je eigen geboortetegeltje maken. Kies uit verschillende kant-en-klare geboortethema’s en maak je tegeltje geheel naar eigen wens op. 

Zo kun je een foto plaatsen en daarnaast is er ook ruimte voor bijvoorbeeld de naam van de baby, het gewicht, de geboortedatum en de geboorteplaats.

Wat is een geboortetegel?

Een geboortetegel is gemaakt van écht keramiekmateriaal. Je ontwerp wordt haarscherp op het tegeltje gedrukt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een tegelhanger of een tegelstandaard bij je bestelling.

HD-tegel (optioneel): Om je tegeltje nog mooier te maken, kun je kiezen voor de HD-tegel afwerking bij het afronden van de bestelling. De tegel wordt gedrukt met een hogere kleurintensiteit en krijgt een glanzende afwerking. Bovendien is de HD-tegel waterbestendig waardoor deze goed schoon te maken is.

Hoe kun je een geboortetegel maken?

Je eigen geboortetegel maken kan gemakkelijk via de Online Editor van Kruidvat.  Via de onderstaande stappen kun je direct je eigen tegeltje maken:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies uit kant-en-klare geboortethema’s of start met een blanco ontwerp
  3. Plaats een foto, naam, geboortedatum en/of gewicht op het tegeltje
  4. Klaar met je ontwerp? Rond de bestelling af en je tegeltje wordt gedrukt en verstuurd!

De levertijd van jouw Geboortetegel

ProductietijdVerzonden binnen:
Normaal2 werkdagen
Spoed1 werkdagen
Gebaseerd op bestelling die geplaatst zijn vóór 11:00 uur

*Het afhalen van bestellingen in een (dichtstbijzijnde) Kruidvat-winkel is afhankelijk van de gekozen producten en in sommige gevallen het formaat van het product.
Bij het afrekenen in de winkelwagen worden altijd de actuele/daadwerkelijke bezorg- en afhaalmethodes getoond.