Ontdek de verschillende deals op fotoboeken, canvassen en foto-afdrukken van Kruidvat Merk! Bekijk acties
Kruidvat
  • Koffiemok met foto bedrukken
  • Koffiemok met foto maken
  • Koffiemok met eigen foto
  • Koffiemok bedrukken
  • Koffiemok met foto ontwerpen

Koffiemok met foto

Maak van elk koffiemoment een ervaring met een unieke koffiemok met foto. Ontwerp je eigen koffiemok en voeg je favoriete foto of leuke tekst toe. Start je dag met een bakkie uit je eigen koffiemok!

Geschikt voor vaatwasser en magnetron

Eigen foto's en tekst

Inhoud van 180 ml

Écht keramiek

Bestelling gratis afhalen in alle winkels!*

Vanaf 10. 99

Nu maken

Meer informatie over:

Productinformatie

Productinformatie
Levering

Koffiemok met foto maken

Een eigen gemaakte koffiemok met foto is precies wat je nodig hebt in de ochtend. Met een inhoud van 180ml is deze koffiemok perfect voor je dagelijkse dosis cafeïne. Eenvoudig maak je een unieke koffiemoek met foto's of eigen tekst. Slijtage hoef je je geen zorgen over te maken. De koffiemok is vaatwasser en magnetron proof. Bestemd voor talloze kopjes koffie dus!

Hoe kan ik een koffiemok met foto ontwerpen?

Een koffiemok met een eigen foto of tekst maak je snel en eenvoudig in onze Online Editor. Volg simpelweg onderstaande stappen om je eigen koffiemok te ontwerpen:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies uit verschillende thema's of ga voor een blanco project
  3. Upload foto's en plaats teksten
  4. Tevreden? Ga door naar bestellen

Snel een koffiemok met foto bedrukken

Laat de koffie maar vast pruttelen. Bestel je je eigen gemaakte koffiemok voor 11:00 uur, dan verzenden wij je bestelling al binnen 2 werkdagen. Haal je liever je pakket op in een Kruidvat-winkel? Kies dan voor een winkellevering. Het afhalen van je pakket in een winkel is afhankelijk van de oplage van je bestelling. 

Wacht niet langer en ontwerp je eigen koffiemok met foto of tekst!

Een koffiemok met foto als cadeau

Een koffiemok met foto is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Of je nu herinneringen wilt delen, ieamd wilt verrassen met een grappige tekst of gewoon een vleugje warmte wilt toevoegen aan hun dagelijkse koffiemoment. Met de koffiemok van Kruidvat Merk geef je iets bijzonders en unieks. Bij het afrekenen kun je kiezen voor zilverkleurig cadeaupapier, zo kun de koffiemok direct cadeau geven.

Als je op zoek bent naar meer vrolijke mokken, ontdek dan zeker ons uitgebreide assortiment. We hebben verschillende soorten mokken die je geheel naar eigen smaak kunt ontwerpen.

De levertijd van jouw Koffiemok

ProductietijdVerzonden binnen:
Normaal2 werkdagen
Spoed1 werkdagen
Gebaseerd op bestelling die geplaatst zijn vóór 11:00 uur

*Het afhalen van bestellingen in een (dichtstbijzijnde) Kruidvat-winkel is afhankelijk van de gekozen producten en in sommige gevallen het formaat van het product.
Bij het afrekenen in de winkelwagen worden altijd de actuele/daadwerkelijke bezorg- en afhaalmethodes getoond.