Wegens succes verlengd! Tot 30% stapelkorting op fotoboeken & foto-afdrukken! Bekijk hier de kortingscodes
Kruidvat
  • Kerstster Dibond
  • Kerstster maken met foto

Kerstster

De donkere dagen voor kerst zijn vaak de gezelligste dagen van het jaar. Of je nou je huis én tuin volhangt of het juist klein wilt houden, vrolijke kerstversiering haalt de kerstsfeer helemaal in huis. Nóg leuker is kerstversiering die jij zelf hebt gemaakt!

Kies voor een klein of groot formaat

Unieke kerstversiering voor in de boom

Door jou ontworpen

Vanaf 7. 99

Nu maken

Meer informatie over:

Productinformatie

Productinformatie
Prijzen
Levering

Kerstster met foto maken

Heb jij wel eens je eigen kerstster gemaakt? Misschien heb je deze ooit in elkaar geknutseld als kind, maar meestal houden deze versieringen het niet lang vol. Een kerstster met je eigen foto erop is natuurlijk wel perfect om lang te bewaren. Zo kun je jaar na jaar jouw huis versieren met je eigen, persoonlijke kerstversiering. Jouw eigen kerstster wordt gemaakt van stevig materiaal, je kunt namelijk kiezen tussen Dibond en Plexiglas. Deze luxe materialen zorgen voor een extra scherpe afdrukkwaliteit. Laat jouw foto schitteren in de boom!

Kerstster cadeau geven

Kerstcadeautjes uitzoeken kan een hele klus zijn. Wat leg jij dit jaar onder de boom? Misschien heb jij nog wel een leuke foto van jou en degene die jij een cadeautje wilt geven. Plaats deze foto op de kerstster! Een hartstikke creatief en origineel cadeau. Geef je een kerstster cadeau tijdens de feestdagen? Dan zorg je niet alleen voor een uniek cadeau die direct toepasbaar is, het cadeau is ook nog eens ieder jaar te gebruiken! 

Kerststerren maken

Kerststerren met foto kun je eenvoudig maken in de Online Editor van Kruidvat. Volg de onderstaande stappen en start direct met ontwerpen:

  1. Open de Online Editor
  2. Upload een leuke foto en voeg eventueel teksten toe
  3. Klaar met ontwerpen? Rond de bestelling af en wij verzenden jouw kerstster!

Prijsoverzicht Kerstster

Prijs Open/Sluit prijstabel
Plexiglas groot€ 13,99*
Dibond groot€ 12,99*
Plexiglas klein€ 8,99*
Dibond klein€ 7,99*

* Alle hierboven getoonde prijzen zijn inclusief eventuele reguliere acties (m.u.v. kortingcodes). De getoonde prijzen zijn vanafprijzen. Eventuele verwerkings- en/of verzendkosten zijn exclusief.

De levertijd van jouw Kerstster

ProductietijdVerzonden binnen:
Normaal2 werkdagen
Spoed1 werkdagen
Gebaseerd op bestelling die geplaatst zijn vóór 11:00 uur

*Het afhalen van bestellingen in een (dichtstbijzijnde) Kruidvat-winkel is afhankelijk van de gekozen producten en in sommige gevallen het formaat van het product.
Bij het afrekenen in de winkelwagen worden altijd de actuele/daadwerkelijke bezorg- en afhaalmethodes getoond.